Referenties

Een fijne dag

Rated 5,0 out of 5
1 maart 2024

Beste Rene,

Ik wilde je nog bedanken voor de fijne dag!

We hebben het naar ons zin gehad en kijken uit naar de foto’s!

Met vriendelijke groet,

Max van der Linden

Max van der Linden

Geweldig

Rated 5,0 out of 5
20 februari 2024

Kan niet beter

Javier Montes Martinez

Prettige omstandigheden

Rated 5,0 out of 5
3 januari 2024

Onder prettige omstandigheden een fotoshoot thuis bij Rene Verschuren gehad met het hele gezin. Prettig, vriendelijk en meedenkend. Prijs/kwaliteit is perfect. Hierna een fotoreportage gehad tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Ook dit verliep op een prettige manier. Je had eerlijk gezegd nog geen benul dat de fotograaf rond liep, kortom perfect.De nazorg, de wensen zoals je de foto’s wilde hebben, hoe je alles gedocumenteerd wilde hebben, alles was mogelijk en bespreekbaar. Zonder zich op te dringen gaf Rene heldere tips en mogelijkheden vanuit zijn ervaring. Elk bezoek aan zijn fotostudio hebben we als een uitje ervaren, vriendelijk, spontaan en meedenkend. Een echte aanrader, en zéér de moeite waard om te overwegen als je een fotoshoot wilt laten maken.

Fam Plugers

Kei Leuk

Rated 5,0 out of 5
14 november 2023

Leuke foto’s! Veel verschillende technieken en materiaal en een algeheel fijne ervaring. Aanrader

Jurre Salden

Uitstekend

Rated 5,0 out of 5
20 oktober 2023

Zeer professionele fotograaf. Is zeer flexibel. Wij raden Rene zeker aan! Naast een echte professional is het ook nog een zeer vriendelijke, vrolijke jongeman! Wij gaan zeker weten vaker gebruik maken van Rene zijn diensten.

Sportshool Maach

Uitstekend

Rated 5,0 out of 5
13 oktober 2023

Vol met energie, snelle proces en uitstekende kwaliteit

Dj bangin

We zochten een fotograaf

Rated 5,0 out of 5
7 september 2023

Wij zochten een fotograaf. Op internet gingen we kijken. De heer Verschuren sprak ons aan als no1 van de 10 beste fotograven uit de regio, onbekende voor ons. Maar dat veranderde vlug nadat Rene vrijblijvend op bezoek was. Heel prettig samen gewerkt, mooi boek en sticks waar wij en familie van zullen genieten. Vriendelijke groeten van ons, Jos

Jos en Cis Merckx

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
2 augustus 2023

Rene heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd!Vanaf het eerste contact tot het moment van het ophalen van ons trouwalbum hebben wij als erg prettig ervaren. Top service, gezelligheid en prachtige foto’s!

Daphne en Peter Vinck

Spontane Bruidsreportage

Rated 5,0 out of 5
25 juli 2023

De communicatie met René verliep soepel en ontspannen. We wilden graag een ongedwongen sfeer op onze bruiloft en dat mocht ook te zien zijn op de foto’s. Dat is hartstikke goed gelukt! Op de dag zelf ook fijn in contact en goede afstemming! Wij zijn tevreden!

David en Sandra Trimbach

Geweldig

Rated 5,0 out of 5
30 juni 2023

17 juni heeft Rene voor ons een familie fotoshoot verzorgd. Dit alles in een ongedwongen fijne sfeer. Deze week het resultaat ontvangen, prachtige foto’s. Zeker een aanbeveling. Nogmaals bedankt Rene

Miriam van de

Deadline voor profielfoto

Rated 5,0 out of 5
28 augustus 2022

Omdat de deadline voor de drukker enkele dagen vervroegd werd, moest ik per direct zakelijke foto’s hebben. Rene maakte op zondagavond zelfs tijd! Resultaat? Mooie formele en informele foto’s die mijn karakter goed weergeven. Heb al vele complimenten mogen ontvangen en de verschillende foto’s in diverse kledingsets zijn bruikbaar voor allerlei media. Aanrader!

Ingrid Heusschen

Hij was zo goed en de foto's zijn zo mooi.

Rated 5,0 out of 5
17 juli 2022

17 jul. 2022 op Trustoo.nl

Hij was zo goed en de foto’s zijn zo mooi. Ook had ik de dag daarna al paar foto’s om te laten zien en hoefde ik niet weken op te wachten. Er zijn altijd mensen die graag de foto’s willen zien die er niet bij waren.

Simone Fransen

Bruidsreportage

Rated 5,0 out of 5
10 juli 2022

Super goeie service! Rene was heel fijn aanwezig bij onze bruiloft! En natuurlijk een heel mooi resultaat qua foto’s!! Echt een aanrader!!Liefs Ted en Anita Meulendijks

Anita Meulendijks

Fotoshoot

Rated 5,0 out of 5
30 december 2021

Erg goed, hij neemt de tijd! Ik wacht nog op het resultaat, het is immers nog maar 2 uur geleden gedaan!

Rob Bastiaans

Ook een referentie achterlaten?