De studio

Een kijkje in mijn fotostudio

Studio

De fotostudio met natuurlijke lichtinval, is uitgerust met een Profoto B10 Plus Flitsinstallatie. Om optimale lichtkwaliteit te garanderen, zijn er twee continu lampen van 250 Watt (goudgeel en daglicht temperatuur) en diverse reflectoren van klein tot groot met en zonder statieven. De studio is van alle gemakken voorzien zoals een kleedkamer, toilet en passpiegel en natuurlijk gratis Wifi. Er is keuze uit meerdere achtergronden. Tegen een kleine vergoeding kan een visagiste geboekt worden.

In de studio kun je niet alleen terecht voor een fotoshoot, maar worden er ook diverse workshops gegeven. Beginners of gevorderden kunnen terecht voor een workshop op het niveau wat bij je past. Lightroom, Photoshop, opslagmediums en het veiligstellen van je digitale bestanden d.m.v. back-up (klik voor meer informatie op het tabblad ‘Workshops).’
De workshops zijn praktisch ingericht zodat je de theorie direct in de praktijk kunt brengen. Onder het genot van een kopje koffie worden de mooiste foto’s gemaakt. Screenshot

De zithoek

Wanneer kinderen gefotografeerd worden, dient altijd één van de ouders aanwezig te zijn. Van deze regel kan niet afgeweken worden.
Kijk rustig toe, zodat je kind gefotografeerd wordt in een ontspannen sfeer.

Fotoshoot
Tijdens een fotoshoot is het altijd een gezellige boel. Alles kan en niks moet. Je geeft vooraf aan wat voor wensen je hebt. René heeft zelf ook flink wat ideeën om er een leuke fotoshoot van te maken en heeft ruime ervaring met het fotograferen van kinderen. 

Workshops Fotografie voor beginners

De workshop ‘Fotografie voor beginners,’ wordt in de studio gegeven. Hier kan de theorie gecombineerd worden met de praktijk.
Er zijn twee mogelijkheden om de workshops te volgen:
In de avonduren of gedurende een hele zaterdag.

Avonduren
In drie avonden van 19.00-21.30 uur verdeeld over 6 weken volg je de workshops.
Koffie, thee en frisdrank is inbegrepen en ook een reader met naslagwerk op USB-stick. Er wordt gewerkt in kleine groepen (er is plek voor maximaal 5 deelnemers), om iedereen maximaal aandacht te kunnen geven. 


Zaterdag
Op zaterdag van 9:30 tot 16:00 uur ga je intensief aan de slag.
Koffie, thee, frisdrank en de lunch is inbegrepen en ook een reader met naslagwerk op USB-stick. Er wordt gewerkt in kleine groepen (er is plek voor maximaal 5 deelnemers), om iedereen maximaal aandacht te kunnen geven. 

Benieuwd naar mijn tarieven?