De studio

Een kijkje in mijn fotostudio

De fotostudio is een kleine 12 vierkante meter groot. De studio is uitgerust met een Profoto B10 Plus Flisinstallatie Daarnaast ben ik in het bezit van twee continu lampen van 250 Watt zowel goudgeel als daglicht temperatuur. Diverse reflectoren van klein tot groot met of zonder statieven. Meerder achtergronden zijn aanwezig. Een visagiste kan tegen een geringe vergoeding geregeld worden. Kleedkamer is aanwezig.

De Fotostudio

In de studio worden niet alleen fotoshoots gehouden maar er worden diverse ook workshops voor beginners en gevorderden gehouden. Lightroom en Photoshop, opslagmediums en het veiligstellen van uw digitale bestanden d.m.v. back-up. (Zie tabblad workshops)

De studio is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi. Kleedkamer, toilet en passpiegel. En onder het genot van een kopje koffie worden de mooiste foto’s gemaakt. Tijdens workshops kan men de theorie meteen in de praktijk uitvoeren.

De zithoek

Met het fotograferen van kinderen zijn er altijd ouders aanwezig (verplicht). Zij kunnen rustig toekijken, zodat de kinderen zich op hun gemak voelen tijdens de fotoshoot.

Fotoshoot
Tijdens een fotoshoot is het altijd een gezellige boel. Alles kan niks moet, je geeft zelf aan wat voor wensen je hebt, anders heeft René nog genoeg ideeën en mogelijkheden om een leuke foto te maken.

Workshops Fotografie voor beginners

Fotografie voor beginners, wordt in de studio gegeven. Dan kan ik meteen de theorie met praktijk samenbrengen. De cursus wordt op twee manieren gegeven, De eerste opzet is, drie avonden om de andere week van 19:00 uur tot 21:30 uur. De tweede opzet is een volledige zaterdag van 09:30 tot 16:00 uur. Een bijbehoren reader met naslag werk op USB-stick worden aangeleverd. Koffie, thee en frisdrank is aanwezig.

Max. 5 deelnemers, ik wil iedereen even veel aandacht kunnen geven.

Benieuwd naar mijn tarieven?